5 Ağustos 2019 Pazartesi

İletişim ya da “ilenişim” başkanı, ne fark eder ki..!


"Hamdolsun, tam bağımsız bir dış politikamız var. Doğu Akdeniz’de kendi gemilerimizle varlık gösteriyoruz. Savunma sanayinde bir devrim gerçekleştirdik. Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin! Biz buradayız, vazgeçmeyeceğiz...
Bütün terör örgütlerine, onların işbirlikçi ve hamilerine kök söktürmeye devam edeceğiz. Bağımlılık düzenini ayaklarımızın altına alacağız. Biz başardıkça onlar tetikçilerini devreye sokacaklar. Yılmayacağız. Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız? “Topunuz gelin, topunuz!”

Bunlar Türkiye Cumhuriyeti'nin “iletişim” başkanı Fahrettin Altun’un resmi hesabından attığı, 1 ağustos 2019 tarihli iki twit. Koskoca TC'nin iletişimden sorumlu bir numarasının mesajları yani. 

Ne diyorlardı: “Adam karısıyla beraber çift maaş alıyor ama liyakatli, devlete çalışmasa daha fazla para kazanır”,

“İletişim” konusunda ne kadar liyakatli olduğu mesajlarında açıkça görülüyor..! Aklı başında olan anlar, fazla söze gerek yok. Özellikle “İlenişim” konusunda ise görevinin hakkını vereceği her halinden belli. Zaten AKP örgütünün iletişimden anladığı, “ilenişim” olmadı mı bugüne kadar? İşin gerçeği, iletişim dediğin büyük ölçüde ilenişim değil mi bu toplumda? Sokaktaki konuşmalara bir kulak kabartın anlarsınız ne dediğimi. Yadırganacak bir durum değil dolayısıyla. Trump olsa “ilenişim başkanımız” pardon “iletişim başkanımız” için kesin “central casting” der, herkesi kahkahaya boğardı. Esprili adamın hali başka oluyor işte :)

Not:
İlenmek: Birinin kötü bir duruma düşmesi dileğini gönlünden geçirmek veya açıkça söylemek, beddua etmek, lanet etmek.

Bu içerik Kuzey Kalesi tarafından hazırlanmıştır.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...