12 Mart 2019 Salı

Ezan Yalan Doğa Vatan

Sık sık Batı özentisi diyorlar ya yobazlıklarını paylaşmayan insanlara, şu 8 Mart'ta kadınlar ezana saygısızlık etti yalanını savurup yürüyüş yapan cüppeli sarıklı zavallılar ve onları koruyanlar dünyadaki ortalama bir uygar insanın tırnağındaki kir bile olamazlar. İslam bu mahluklardan kurtulamayacaksa, olmasın daha iyi. Türkiye bunlardan kurtulamayacaksa, varsın o da olmasın. Dünyayı kirletmeye hakkımız yok.

Siyaset toplumun o kadar içine işlemiş ki Türkiye’de insanlar her düşüncesini siyasi iklime göre eğip bükerek konuşuyor. İnsan aklını ve karakterini asıl dejenere eden bu. Biçimsizleştiriyor bizi. Paramızdan öte kişiliklerimizi çalıyor bizden. 

Fırsat buldukça dağa çıkar toplumun tüm alçaklığından uzakta kamp yaparım tek başıma. Tabiatın içinde sabah erkenden sizi uyandıran o çeşit çeşit kuş seslerinin verdiği his kelimelerle anlatılmaz. Açık konuşalım mı? O kuşlardan birinin sesini dahi ezanlarınızın alayına, o kuşlardan tekinin yuvasını bile camilerinizin tamamına, o kuşlardan hiçbirini bu kuştların topuna DEĞİŞMEM..!

“Vermem, dünyaları alsam da bu cennet doğayı”  





Bu içerik Kuzey Kalesi tarafından hazırlanmıştır.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...